Velkommen til Audio Art

Vi har holdt på 30år i år og fortsetter vår spissing av kompetanse og vårt produktsortiment, som vi virkelig brenner for. Det gjør også at jeg har tatt valget og reduserer antall merker og konesenterer enda mer på det som jeg liker best. Noen av våre merker er  AMG, Pear Audio, Cardas, WHT, Zesto og Aries Cerat, Croft, Lavardin + andre - vi skaffer også annet fra norske leverandører, ta kontakt for en prat og muligens en god handel.

Vi kan tilby elektronikk og høyttalere fra mellomklasse og opp til ypperste high-end. Vår erfaring er at kombinasjoner og akkustikk er avgjørende for å få det beste ut av et musikkannlegg. Analog har alltid vært vår speisialitet, og vi har satt opp utallige platespillerkombinasjoner og har funnet noen produkter og kombinasjoner som fungerer fantastisk bra, og det er som regel ikke det dyreste. Her er erfaring uvurderlig, spesielt nå som så "alle" har kastet seg på analogbølgen og skal lage og selge dette. 

Rørforsterkere har blitt mer i vinden de siste årene og har dermed kommet tilbake i hyllene til flere forhandlere. Hos Audio Art så har vi alltid solgt rørforsterkere og sitter dermed på lang erfaring og kunskap om rør-baserte produkter. Vi deler gledelig denne kompetansen med potensielle kunder. 

På den digitale fronten forhandler noen merker som har meget god kvalitet Aries Cerat lager absolutt referansedacer som har fått absolutt referanseratinger i bla mono og stereo, vi har også Franske Audiomat dacer - samt at vi skaffer diverse annet på forespørsel - streamere fra Aurender og Lumin.

Vi mener at mange av de beste forsterkerne har mellom 2 og 100 watt, enten det er rør- eller transistorbasert. Vi har derfor lett etter gode og lettdrevne høyttalere. Etter lang tids leting så falt vi for WHT og Zingalil. Dette er høyttalere som kan drives av forsterkere med moderate krefter samtidig som man får en meget dynamisk, oppløst og musikalsk gjengivelse.

WHT er for meg og mine behov de beste høyttalerene jeg noensinne har hørt i sine prisklasser (og langt over) og etter rundt 7 år med disse må jeg si at jeg endelig har funnet min siste høyttaler, de må oppleves- og hvis de passer i ditt oppsett og din smak har du også funnet din siste høyttaler.

Vi ønsker dere alle velkommen til vår verden, og håper du finner noe som kan passe til deg og dine behov. Spør gjerne, enten på telefon eller mail dersom dere lurer på noe, her er det ikke kjøpepress. Ønsker du å høre på noe av utstyret i fred og ro i vårt lytterom, ring for avtale!

Heretic Sound Systems


Siden jeg begynte å bruke de fantastiske høyttalerene WHT fra Australia som er lettdevne høyttalere med egne custom laget papirelementer og uten vanlig delefileter har det ikke vært mulig for meg å gå tilbake til "tradisjonelle" høyttalere uansett pris, livet , naturligheten ,dynamikken og rett og slett musikken mangler. 

WHT er fortsatt kongen og neste steg opp, men her er et nytt alternativ som er morsomt og flott og et meget bra alterativ for dere som vil konvertere til lettdrevne høyttalere som f eks Klipsch men vil ha et annet og mere spennende alternativ.

Heretic Sound Systems

Laget etter klassiske Altec/JBL normer med flott byggekvalitet og finish , for dere som virkelig elsker musikk og ønsker en lettdreven klassisk høyttaler som passer like bra inn i en moderne leilighet som et klassisk tømmerhus.

97 db pluss gjør at du kan bruke alle gode forsterkere uansett effekt og teknologi.

Ønsk musikken velkommen det er mulig å ha hifi kvaliteter og gøy samtidig.

 

 

Dohmann Audio


Dohmann

Dohmann audio

Endelig kan jeg introdusere Dohmann Audio i Norge og Scandinavia.

Siden Mark Dohmann lagde den legendariske Continuum platespilleren og den fantastiske armen som av mange er regnet som det ultimative platespilleren og regnet som referanse av mange, inkl Stereophile, har jeg hatt lyst på å eie et slikt produkt.

Med tanke på prisen og størreslen på denne ble det aldri noe av , men jeg har fulgt med på Mark Dohmann siden, og da de igjen er etablert i Australia og lager platespillere som er et fantastisk kunstverk har jeg endelig landet avtalen med dem for å representere de i Scandinavia.

Spillerene er nå Helix one mkII og Helix 2 mk2.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Jeg har en ny Helix 2 mk2 i silver med carbon topp og den beste carbon armbasen med en Schroder CB 11 tonearm på lager for salg til en heldig.  Dette er håndlagde spillere og ventetiden er 6mnd +.

 

 

Rega - vi har startet med Rega for å supplere utvalget på analogt.


Rega trenger vel ingen presentasjon for de fleste, meget bra lyd og byggekvalitet til en gunstig pris.

Vi har valgt å supplere med Rega for å supplere utvalget vårt og samtidig liker jeg lyden på Rega som er ledende i de rimeligere prisklasser.

Men nå har også Rega meget gode alternativer med P8 og P10. 

Hos oss har du mulighet til å høre de forskjellige modellene opp mot hverandre og andre spillere i et topp anlegg, vi har til enhver tid 4 til 5 spillere oppe å gå samtidig i lytterommet.

Vi har alt fra P2 til P8 inne.

 

Ta kontakt for tilbud, vi skaffer selvsagt også alt annet av Rega.

Valvet forsterkere


Valvet

VALVET high-end amplifiers are not just amplifiers.

 

Dette er noe helt spesielt, Valvet er hånlaget i Tyskland og lager rør preamper og transistor effektforsterkere.

ETSURO


Jeg er utrolig stolt over å få representere det ultimative innen Analog kunst, Japanske Etsuro lager tre pickuper og en MC trafo som er helt enestående i utføresle og kvalitet både håndtverkmessig og lydmessig - etter over 30 år med analogt som hovedprodukt er det som om alt bare faller på plass - ingen hype eller hifi, bare fantastisk musikk.

Jeg var egentlig på utkikk etter en erstatter for Transiguration som dessverre er borte, etter 25 år som importør for disse var målet å prøve å finne noe som kunne være en ok erstatter, hadde ikke ventet å finne produkter som ikke bare matcher disse, men som på mange områder overgår disse og alt jeg har vært borti før.

For å si det enkelt, det er total musikalitet - alt av hifi kvaliteter er der, men det er den fantastiske evnen til å forvandle musikken til en begivenhet som skiller de fra alt hva jeg har hatt tidligere, hvis du virkelig bryr deg om musikk og har et topp system ta kontakt for mere info.

Tester og omtaler er enstemmige om at dette er noe helt spesielt, og flere av de som tester har kjøpt sine eksemplarer etter testen- den beste reklamen.

En fantastik kombinasjon med AMG Viella V12 platespilleren er kansje den mest undervurderte high end spilleren jeg har hatt - se også på denne.

Kirmuss Audio record cleaning and record restauration system.


Jeg er veldig glad for endelig å ha et system for å rense og bevare mine plater på den best tenkelige måte.
Er du villig til å bruke litt tid på dine skatter så er dette det ultimative systemet, jeg har tidligere hatt både VPI og Nitty gritty og andre ultrasonic maskiner, noen mere lettvindte og andre raskere - men ingen har gjort en bedre jobb.

Du kan rense 2LP og en 45 + en single samtidig.

Ta en kikk på de mange you tube videoene som ligger ute og ta kontakt .

Pris kr 16900.

 

 

1 2