Lavardin med ny oppdatert serie.


Det er en meget sjelden nyhet, Lavardin har oppdatert sin meget spesielle krets for første gang på over 10år- samtidig fikk vi en meget etterlengtet fjerkontroll til volum.

X serien blir i første omgang implementert i de integrerte, og fortløpende på de eksisterende modellene.

Lavardin er som vanlig sparsomme med opplysninger om hva som er gjort, men etter å ha fått de nye modellene er det helt klart at de har klart mesterstykket med å forbedre de allerede superbe produktene ytterligere og bare øker spranget fra andre produkter.

Orginale IT er valgt av absolute sound til en av de 10 beste og innflytelsesrike forsterkere de siste 50 år.

Nå er ISx, ISx ref og ITx tilgjengelig - etter at nyheten kom måtte vi vente tolmodig i kø i 8mnd for å få de første ITx pga etterspørselen.

Dette er utrolig siden Lavardin bruker ingen energi eller penger på markedsføring og tester, alt går til å lage så gode produkter som overhodet mulig.

 

Du kan få produktene med fjernkontroll for kr 4000 ekstra, og på ISx og ISx ref kan det også leveres et innebygd meget bra MM phono board til kr 5500.

Du kan også velge mellom sort og rød frontplate.

ITx           - kr 69800

ISx ref      - kr 41800

ISx           - kr 28800

 Les mer om Lavardin, det er en grunn til at de nesten aldri er tilsalgs på bruktmarkedet, spiller også fantastisk på WHT og Heco Direct serien.

Ring eller mail for en super kombinasjon, vi har erfaringen som trengs.

Audiomat nå tilgjengelig hos Audio Art


Vi er stolte over å kunne representere dette selskapet som har 30 års erfaring med å håndlage superbe produkter i Frankrike.

Audiomat ble grunnlagt i 1986 av brødrene Dennis og Norbert Clarisse. Det er et familieselskap med fokus på kvalitet, holdbarhet og at prinsippene som legges til grunn for produktene er gjennomprøvde. Når Audiomat utvikler produkter så har de fokus på at evolusjoner i designprinsipper må testes ut og eventuelt forkastes dersom de ikke er en forbedring. De velger deler etter kvalitet, driftsikkerhet og framtidig tilgang til komponentene. Forsterkerne deres bruker rør, EL 34 i hovedsak og et par varianter med KT 88. Konstruksjonen som ligger til grunn har vært nærmest den samme, med en forfining og kontinuerlig evolusjon av deler og strømforsyning med en fanatisk fokus på små detaljer, mye er spesiallaget til Audiomat. Alle EL 34 forsterkerene har 30w, en av forskjellene er at de går mer i klasse A på de dyreste modellene.

Audiomat har egentlig ingen preferanser om at det skal være rør eller transistor, bare det som lyder best, derfor er forsterkerene deres basert på rør mens DACene deres og Riaa er basert på transistor - enkelt så sier Norbert at for å lage en DAC med rør må alt planlegges og lages fra bunnen med det som grunn, det er ingen hensikt å putte rør inn bare for å lage en viss klang, derfor lager de noen fantastiske DACer som er transistor bygget med store strømforsyninger og reklokkingskretser og noen andre gjennomtenkte og utprøvde grep. De sier ikke at en rør DAC ikke er aktuelt, bare at det vil bli mye dyrere og større skal det gjøres gjennomført. For å skille seg ut i dette markedet må et produkt ha noe spesielt ved seg, det er nettop det Audiomat har, alt stemmer - byggekvalitet, delekvalitet og lydkvalitet gjør at dette er forsterkere som vil spille like bra om 10-20år og de er veldig sjeldent tilsalgs brukt.

1 2