21.02.2020

Valvet forsterkere


Valvet

VALVET high-end amplifiers are not just amplifiers.

 

Dette er noe helt spesielt, Valvet er hånlaget i Tyskland og lager rør preamper og transistor effektforsterkere.


De er KL A og bruker kun en transtor pr kanal i Single ended, eller et transistorpar i PP forsterkerene.

I 30 år har jeg forsøkt å finne transistorforsterkere som kan sidestilles med de beste rørforsterkerene uten å lykkes og har inntil nå ikke funnet en eneste transistorforsterker uansett pris jeg ville leve med på mine lettdrevne WHT høyttalere.

Valvet har klart kunststykket og både den fantastiske E2se og A4 mkII flytter for meg grensen for hva en transistorforsterker kan klare.

De har en "inner detail" og mikrodynamikk / åpenhet som kun de beste rørforsterkere kan matche og da mener jeg ikke de vanlige PP og mainstream rørforsterkere fra kjente merker som er overprisede prydprodukter.

I en high end verden der prisene er i en vanvittig prisspiral som ikke har noen relasjon med lyd er Valvet er kjærkommet tilskudd med sine moderate priser for flott byggde og aldeles fantastisk lydende produkter som gir en valuta for pengene som er skjelden. Ett funn - lytt og du er solgt.

 

The devices let you experience the full sound experience of unadulterated music!
Our amplifiers are characterized by the highest quality workmanship and the highest design and quality standards. And all this “HANDMADE IN GERMANY”!

 Hjemmeside: www.valvet.de