18.02.2018

Lavardin med ny oppdatert serie.


Det er en meget sjelden nyhet, Lavardin har oppdatert sin meget spesielle krets for første gang på over 10år- samtidig fikk vi en meget etterlengtet fjerkontroll til volum.

X serien blir i første omgang implementert i de integrerte, og fortløpende på de eksisterende modellene.

Lavardin er som vanlig sparsomme med opplysninger om hva som er gjort, men etter å ha fått de nye modellene er det helt klart at de har klart mesterstykket med å forbedre de allerede superbe produktene ytterligere og bare øker spranget fra andre produkter.

Orginale IT er valgt av absolute sound til en av de 10 beste og innflytelsesrike forsterkere de siste 50 år.

Nå er ISx, ISx ref og ITx tilgjengelig - etter at nyheten kom måtte vi vente tolmodig i kø i 8mnd for å få de første ITx pga etterspørselen.

Dette er utrolig siden Lavardin bruker ingen energi eller penger på markedsføring og tester, alt går til å lage så gode produkter som overhodet mulig.

 

Du kan få produktene med fjernkontroll for kr 4000 ekstra, og på ISx og ISx ref kan det også leveres et innebygd meget bra MM phono board til kr 5500.

Du kan også velge mellom sort og rød frontplate.

ITx           - kr 69800

ISx ref      - kr 41800

ISx           - kr 28800

 Les mer om Lavardin, det er en grunn til at de nesten aldri er tilsalgs på bruktmarkedet, spiller også fantastisk på WHT og Heco Direct serien.

Ring eller mail for en super kombinasjon, vi har erfaringen som trengs.


.