CardasCardas

Cardas har vært med oss siden oppstarten for over 25 år siden , og har bevist sin styrke med produkter som alltid setter musikken først, George Cardas er en musikkelsker og har enorm kunnskap om alt fra innspilling til avspillingskjeden.

Golden Reference har vært vår mestselgende kabel med god grunn , den er som alle Cardas kabler ginuint musikalsk og lar musikken klinge ut og flyte på en fantastisk måte. Enda mer oppsiktsvekkende er at kabelen er uendret i over 10år – jeg glemmer aldri konklusjonen på testen av den originale Hexlink 5c av Doxa konstruktør Knut Lauvland som den gang testet for Audio, sluttsatsen var, ”du kan ikke gå tilbake til en annen kabel uten å skru av ørene først”.For mange gjelder dette i høyeste grad enda med de nyere modellene.

Dette sier egentlig alt om Cardas , dette er kablene for dere som vil ha deres siste kabel , og glemme kablene i trygg forvisning om at det er ok. Så når George Cardas etter flere år med intens forskning og lytting kom med en ny kabel serie , så er det en begivenhet : et enkelt og passende navn : CLEAR. Det sies at ikke en kabel på markedet har den arbeismengden, teknologien og kostnadsrammene som en Clear kabel – dette sier også noe om de sinnsyke prisene og marginene så såkalte superkabler der ute- ingen nevnt……..

Clear er ganske enkelt fantastisk , en klangrikdom og klarhet som er helt uten fnidder og høyfrekvent støy , klangen er fantastisk – ut fra total svart stillhet med total ro rundt instrumenter , dette er det desidert beste vi har hørt – uansett.

Clear er dyr i Cardas sammenheng , men nesten latterlig billig i forhold til evt konkurenter , som synes 100 -200 000 for en kabel er helt ok.
Cardas leverer masse kabler og kontakter til andre produsenter , de er en av de mest anerkjente leverandører på markedet.Hjemmeside: http://cardas.com/