REGAREGA

Rega trenger vel ingen presentasjon for de fleste, meget bra lyd og byggekvalitet til en gunstig pris.

Vi har valgt å supplere med Rega for å supplere utvalget vårt og samtidig liker jeg lyden på Rega som er ledende i de rimeligere prisklasser.

Men nå har også Rega meget gode alternativer med P8 og P10. 

Hos oss har du mulighet til å høre de forskjellige modellene opp mot hverandre og andre spillere i et topp anlegg, vi har til enhver tid 4 til 5 spillere oppe å gå samtidig i lytterommet.

Vi har alt fra P2 til P8 inne.

 

Ta kontakt for tilbud, vi skaffer selvsagt også alt annet av Rega.

Rega er en engelsk hi-fi-produsent som er mest kjent for sine legendariske platespillere i Planar-serien. Rega ble etablert i 70-årene av hi-fi-entusiasten Roy Gandy, som fremdeles er med i ledelsen. Dagens fabrikkanlegg ble etablert i 1992 og ligger like sørøst for London. Rega’s filosofi er å lage høykvalitetsprodukter med en så naturtro og ærlig gjengivelse som mulig, til fornuftige priser. All utvikling og produksjon foregår fremdeles i England. I dag kan Rega tilby hi-fi lydprodukter innen en rekke kategorier, som forsterkere, høyttalere, CD-spillere, DAC’er og pickuper. Platespillerne hevder seg fremdeles som de beste i verden med de nye modellene i Planar serien. Rega har i dag mer enn 100 ansatte og er stadig i vekst.
 


Hjemmeside: www.rega.co.uk