EtsuroEtsuro

Jeg er utrolig stolt over å få representere det ultimative innen Analog kunst, Japanske Etsuro lager tre pickuper og en MC trafo som er helt enestående i utføresle og kvalitet både håndtverkmessig og lydmessig - etter over 30 år med analogt som hovedprodukt er det som om alt bare faller på plass - ingen hype eller hifi, bare fantastisk musikk.

Jeg var egentlig på utkikk etter en erstatter for Transiguration som dessverre er borte, etter 25 år som importør for disse var målet å prøve å finne noe som kunne være en ok erstatter, hadde ikke ventet å finne produkter som ikke bare matcher disse, men som på mange områder overgår disse og alt jeg har vært borti før.

For å si det enkelt, det er total musikalitet - alt av hifi kvaliteter er der, men det er den fantastiske evnen til å forvandle musikken til en begivenhet som skiller de fra alt hva jeg har hatt tidligere, hvis du virkelig bryr deg om musikk og har et topp system ta kontakt for mere info.

Tester og omtaler er enstemmige om at dette er noe helt spesielt, og flere av de som tester har kjøpt sine eksemplarer etter testen- den beste reklamen.

En fantastik kombinasjon med AMG Viella V12 platespilleren er kansje den mest undervurderte high end spilleren jeg har hatt - se også på denne.

 Hjemmeside: www.etsurojapan.com