LavardinLavardin

Franske Lavardin forsterkere er noe helt unikt og spesielt.

For 20 år siden startet de å forske på hva de kaller memory distortion, en forvrengning som finnes i transistorforsterkere som ikke fokuseres på fordi det ikke er direkte målbart slik som endel annet og det er derfor ifølge Lavardin at en god rørforsterker lyder mer musikalsk, rør forsterkere har ikke denne forvrengningen fordi det ikke eksisterer i vacuum.- i den originale kretsen er denne effekten dramatisk redusert og gjør at Lavardin lyder fantastisk og er helt spesiell til å være transistorbasert.

I absolute sound ble IT - den orginale forsterkeren rangert til en av de 10 beste forsterkere noensinne laget, og knuser fortsatt det meste som lages uansett pris.

Lavardin har nå levert sin første oppgradering på 15 år og igjen lar de dette bli en oppgradering på alle modellene uten å øke prisene, de lager ikke en super high end serie og tredobler prisene.

Denne oppgraderingen kalles X og leveres nå først på modellene ISx , ISx Reference, ITx og ITx20 som er deres 20 års jubelemsmodell.

Samtidig har de innført fjernkontroll på volum, noe som de ikke har hatt før nå- dette er valgfritt.

Dette er forsterkere for dere som virkelig vet hva dere er ute etter og som vet hvordan live musikk høres ut og som ikke er ute etter månedens hit, men vil ha noe som spiller like bra om 20 år og som ikke går av moten.

Flott enkel byggekvalitet med en tidløs look som føles riktig.

De tester og omtaler som er av disse forsterkerene er alle bare en overveldende bekreftelse på deres superbe kvalitet og ofte en slags spørrende undring på hvordan dette er mulig.

Prøv selv hvis du er ute etter noe unikt.