05.04.2019

New Audio Frontiers rørforsterkere- Italiensk kunst


Endelig kan jeg si at New Audio Frontiers er en del av Audio Arts sortemang etter lang vurdering.

Jeg har hatt kontakt med dem fra og til i over 10 år, og da Maurizio Zanichelli kontaktet meg igjen før nyttår og på nytt foreslo at vi skulle starte et samabeid bestemte vi oss for å prøve.

En Stereo Amplifier 845SE spesial edition ble bestilt og kom rett rundt nyttår.

Etter en periode på rundt 3 mnd med masse spilling er det helt klart at dette er en av meget få forsterkere jeg kan leve med og fortjener en plass blandt de beste.

Den klarte Graaf testen, dvs at alle nye forsterkere i toppklassen må spille like bra eller nesten like bra som min 15 år gamle GM 20 otl på de superbe WHT høyttalerene.

Dette høres kansje ikke så vanskelig ut men 99 av 100 feiler allerede her, og det er mange adskillig dyrere konstruksjoner som ikke klarer dette- både transistor og rør.

Den er også helt stille både mekanisk og ingen lyd i 100db høyttalere.

Den ser fantastisk ut, og er fantastisk flott bygget med overdimensjonerte trafoer som er laget meget spesielt.

Alt dette gir fantastisk flott lyd sammen med wht og Aries Cerat incito preamp.

Den er meget organisk men rask og åpen med en super sort bakgrunn imellom instrumenter, flott ren klar bass med masse detaljer.

845 røret gjørt riktig er meget bra, men de fleste forsterklere klarer ikke å få ned støyen nok, har prøvd et titalls forskjellige 845 forsterkere før denne.

Kom gjerne å hør denne perlen i vårt demorom , koster kr 119000.

Vi får inn flere av disse forsterkerene etter hvert, de har en meget spennende 300b og 2A3 forsterker og Legend MK II til kr 66000 med KT 66rør.

2 preamper og en phono stage er også tilgjengelig.

Ta kontakt for alle priser og opplysninger.

 


.